Vilken fantastisk dag - 29 april !

När vi klev upp i morse hade molnen försvunnit över fjällen. Vi åt härlig frukost i lugn och ro och packade sedan för en dag uppe under Klövern. Det var inget vidare skoterföre, så alla tog skidorna. Fy hundan vad svårt det var att ta sig fram över/genom/under den superporösa snön. Det var som att ha skum under skidorna. Trots det tog vi oss en bit upp mot trädgränsen och grävde hålet. Sol, värme så att vi tog av oss västarna, mackor, tjälknöl och nukokt kaffe. Vi kan inte ha det bättre!!!

Nu har vi ätit Gunnars goda älgskav och hjortron till efterrätt. Läggdags. I morgon kommer Einar och Agneta för att fira Valborg med oss. Skall bli trevligt. Först ut på fjället - äta gott - bort till brasan och så trevlig samvaro.
Vad vi har det bra.

Kommentarer
Postat av: JP

Hej och trevlig Valborgsmässo afton,va synd att de blev slaskföre där uppe i fjället,kan nästan tro att de är dåligt skoterföre där nu när bäckarna slagit fram.Ha de gott och hälsa med dig.

2009-04-30 @ 12:36:44
Postat av: Ingrid

Hej Jp. Tack för din hälsning. Det gick bra att åka skidor en bit. Vi satt mest i gropen och gottade oss. Hoppas att er valborg också blir bra. Hälsa Ann-Chatrin så gott. Vi ses

2009-05-01 @ 00:49:08
URL: http://ingridibellvik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0