Söndag 9 augusti

Har inte kommit mig iväg till datadoktorn ännu, så det får bli enstaka bilder istället för collage. De senaste dagarna har varit hektiska!!! med blåbärsplock med medföljande rensning, båtturer och besök av Petter och Lukas (veden är nu inkastad. Tack för det! och takpannan ditlagd på stugan nere. Tack för det!)  och av Magnus och "svågern" Rickard på väg till och från en fiskehelg. Dessutom har vi rensat bland alla våra grejor och fyllt i grovkontainern, sorterat i huset nere och varit på middag hos Elsa och Göte - igen. Vi måste nog börja betala inackorderingsavgift på Näset snart!

Idag tog vi en kort tur över Bellvikssjön mellan åskskurarna med de två små sälar som bott hos farmor Elsa och farfar Göte i helgen. Vi hade en jättetrevlig stund. Ni är så goa barn både Lovisa och Norton. Hoppas att vi kan ha utflykt tillsammans någon mer gång innan sommaren är slut.









Kommentarer
Postat av: Laila

Hejsan på er. Tack snälla ni för att Lovisa och Norton fick följa med er på en båttur. Själv så hade vi jättekul. Saknade mina två "sälar" men det fanns tröst där nere oxå. Värst var det när Lovisa ringde och skulle säga godnatt, då kan jag säga att det kom en och annan tår, tur att man har vänner. Tusen kramizar till er båda.

2009-08-10 @ 17:13:43
Postat av: Ann-Cathrine o JP

Tack snälla ni för en trevlig kväll med god mat!Tänk va mycket det finns att prata om när man träffas en kväll så här! Tiden bara rinner iväg.Och tack så mycket för det nybakade brödet vi fick med! Passar bra till fikat i morgon!Sov gott och kram till er båda!

2009-08-11 @ 21:54:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0