Torsdag 2 juni

Hej från Ås utanför Östersund. Jag har varit här i två dagar. Malin är i Oslo och jobbar och Johan hade en dag i Sundsvall igår, som han måste vara på. Alltså fanns farmor för Hjalmar, Hilde och Hanna.
Några bilder från igår och idag - på Malins begäran - får ni att titta på. Kul att ha en svärdotter som gärna tittar på ens blogg! Inte för att ge henne hemlängtan, utan för att hon skall vara glad över vad hon kommer hem till på måndag.

Just NU är det lugnt eftersom det är barnprogram på TVn men snart skall de tre små vildarna i säng och då brukar det bli livat. Hjalmar hade en klasskamrat här idag med medföljande lillasyster och det var jättelyckat. Det är enklare att ha fyra än två... I morgon skall våra åka till kompisen tyckte den mamman. Jättekul för alla!

Nu skall vi gå vidare i dagens program.
Ha det bra! och sov gott! (Vi jagar flugor från bondgården här bredvid innan vi kojar. Annars väcker de oss frampå morgonkröken...)



Kommentarer
Postat av: Malin

Tack Ingrid før hærliga bilder. Jag blir så glad att få se mina tre hjærtan. Vilka fina klæder!! Tusen tack!Det ser ju t.o.m. ut som att det ær sommarvarmt dæehemma så att de får ta på sig sina nya sommarklænningar och schorts.



Ha en mysig helg sammen och kram till er alla fem

2011-06-02 @ 22:08:50
Postat av: Kerstin

Vilken lycka för dessa tre och även för de andra fyra att ha världens bästa farmor. Kramar K.

2011-06-03 @ 20:46:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0