Onsdag 5 oktober

Nu känns det att nedräkningen har börjat. Imorgon skall jag till reskamraten Lollo och bli klippt och "stylad". Det är bara 17 dagar kvar...
En del saker fattas: ett par tunna LillSporthandskar (skidhandskar), en hård resväska som inte väger för mycket (vi får bara ha med oss 28 kilo). Förutom vår egen packning skall vi ha med oss skänkta idrottskläder och var sin laptop till skolan. Extra batteri till kamerorna och pannlamporna skall köpas och nya skosnören till vandrarkängorna...

Jag har arbetat på Strandenskolan i två dagar. Det är roligt att träffa elever och kollegor en kort tid så här, men jag tycker ärligt talat att det är skönt att inte vara där varje dag!




Gunnar och jag var uppe i Frostberget ett par timmar i söndags och hittade litet trattkantareller.
(Nej inte dessa. De är bara vackra!) Idag fick vi höra att den otroligt vackra skogen där skall jämnas med marken. Det är hemskt att ALLT tas ner. Var skall man nu kunna plocka trattisar? Fy på er SCA!!!

Nu skall jag lägga mig. Inatt sov jag inget vidare. Jag bara funderade på skolan och alla små trasiga och oharmoniska barn som sliter ont och som vi inte kan hjälpa.
God natt och sov gott. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0