Juni 2013. Underbart att finnas till!

 
På femårskalas i Ås. Det är bara så härligt att virvla omkring en junidag bland kvittrande, skrattande, jublande femåringar! En rolig och perfekt organisation av lekar (storebror och storekusin var ledare), tårtätande, hamburgerservering och presentöppning gjorde att de två timmarna i junigrönskan bara tokförsvann. En fin eftersmak fanns kvar hos alla efter skattsökningen.
Hanna är vårt yngsta barnbarn och har naturligtvis också hon en stor plats i vårt hjärta.
 
Hjalmar följde med mig upp till Bellvik efter kalaset och de tre pojkkusinerna fick några härliga dagar tillsammans. Farfar fixade grillelden på hälla och vi åt en riktigt exklusiv korvmeny där i vårsolen innan vi gav oss iväg på storfiskande i Bellvikssjön.
 
Det var en rackarns stor gädda på kroken. Säkert fem, sex kilo. Den gjorde ett hopp ovanför vattnet just i detta ögonblick och smeeet... Tragiskt! Men det blev ju mera napp senare.
 
 
Nästa gång skall jag ta Er med på en tur runt Stekenjokk. Två dagar av upplevelser och härliga skratt. God natt nu och sov gott!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Kari

Äntligen.....skönt att kunna följa livet i och omkring Bellvik igen. Det har varit lite tomt utan dina trevliga berättelser..nu ska jag berätta för dina andra Sundsvallsfans att de kan börja läsa igen
Ses i helgen :)/Kram Kari

Svar: Skal försöka hinna fortsätta...
Ingrid Oscarsson

2013-10-16 @ 23:59:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0