Kerstins födelsedag - fredagen 5 augusti

HURRA HURRA HURRA HURRA! vi hurrar Gunnar och jag för Dig Kerstin på Din dag. Jag hoppas att det hörs ända till Umeå. Skulle varit kul att vara hos dig idag, men allt stämmer inte tidsmässigt. Kanske har du fullt av vänner och släktingar omkring dig. Vi finns i alla fall med i tanken.

Nu är jag tillbaka i Bellvik efter en rymmartur på tre dagar. Vi tillbringade några trevliga dagar i Borga med Anna och Parne från Hemavan. Vandring upp på platån, svampplockning och bara mys. Se på bilderna så förstår ni hur härligt vi hade. Nu är de tillbaka (undrar hur glaciärturen i detta ösregnande blev... Det skall vara Parne som klarar att peppa turister och få dem att uppleva spänning i skruttväder.) och ser om sitt hus och kattfamilj. Här är jag och polkarna tillsammans för att P och M skall kunna måla det sista. Sedan börjar uppackning.

Nästa vecka blir det semester för Gunnar och mig. vi skall sätta oss i bilen och göra en liten rundtur i södra Sverige. Magnus och Pernilla bor här och tar hand om husets skötsel. Det skall bli jätteskönt att koppla av borta från allt som måste göras. Tänker hälsa på kusin Claes och Ulf i Värmland och så svänga över till Tibro innan vi hamnar i Stockholm på en blixtvisit.

Nu skall jag laga mat till killarna. Vi har varit ute i regn och 12 grader hela dagen och är hungriga!  Ha det bra.


 


RSS 2.0