Onsdag 2 mars

GULD i Holmenkollen!  Jättekul för flickorna och för Larry Porroma och hans vallateam. Det riktigt sprakade om alla idag och skidorna hade vingar... Men det allra härligaste var intervjun efter loppet med Emil Jönsson. De hade kommit sjua på grund av att Jesper Modin tog slut, fick mjölksyra i Hellnerbacken sitt sista varv. Han var så bedrövad att han inte pallat och varit med i toppen när han växlade över till Emil. Han kände sig som en svikare. Emil tittade upp på reportern och talade klart och tydligt om att så fick man inte tänka. Jesper hade gjort sitt bästa. Så var det bra med det. Marginalerna är så små i toppen att litet för snabbt i en backe, så är mjölksyran där. Vilken fin kille Emil är. Vi borde ta lärdom och inte gnälla på andra som vi ofta gör.

Det var dagens text av mig.

Förutom TV-tittande har vi bakat tunnbröd på 6 liter. Idag hade vi lärlingar med oss från Vilhelmina. Mimmans lillasyster Kicki och hennes man med brorsdotter var med för att lära. De var jätteduktiga. Nästa gång skall Mimman också vara med. Vi hade trevliga timmar och som avslutning på bakdagen var det middag på Restaurang Näset. Gott - som vanligt!!! Tack!

Nu kojar jag och hoppas att det skall gå att sova. Jag vet en till (vän bland fjälltopparna) som jag önskar god sömn. Tänk på något positivt - det finns massor: solen går upp i morgon också, det kommer vårvärme som gör att takdroppet börjar, en kopp varmt te framför brasan, några vänliga ord från en vän, en bra bok...
God natt.

Kommentarer
Postat av: A-E

Tack!

2011-03-03 @ 14:09:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0