Härliga sommardagar

I några dagar har vi haft Magnus familj här och dessutom Lukas och Olle. Superhärligt!
Vi har firat både Gunnar 64 och Isak 2 år. Presenter till båda. Jakttillbehör så klart av Magnus familj. Roligt att se Gunnar så glad. Det känns skönt även när man är stor att bli ihågkommen och att känna omtänksamhet.

Tre dagar i Strandberget. Två dagar var Jan-Peter med och kämpade i knottsvärm, myggmoln och kokhet sol. Tack så ruskigt mycket för hjälpen!  Jon var med uppe en dag, men det var tråkigt att vara ensam medan gubbarna bara jobbade, så han blev glad att Göte hälsade på så att han fick skjuts hem. Men han sprang och skuttade över hygget med sina små ben, så alla var imponerade av ork och uthållighet. Han är ju bara 5½!

Lukas har som sommarjobb att slänga in vår vedhög. Det var helt underbart att få det gjort. Han har verkligen kämpat i värmen tillsammans med mygg och brems. Efter någon timme i morgon behövs det nog bara en dag till - och det är så roligt att han är här, så det gör alls ingenting att det är kvar.

Idag har det varit omöjligt att arbeta hela tiden. En del under parasollen med saft och muffins, en stund hos fåren och en stund med försök att fånga "sommargädda". Fika, mat och D R I C K A är bara ett måste en sådan här dag. Olle och jag bakade muffins till Lukas. de fick vi äta med sked - misslyckade... Alltså fick man äta så många man ville!!

Det är svårt att sova i värmen, men nu skall jag i alla fall försöka få några timmars sömn. Det blev dåligt med sådan eftersom Magnus, Pernilla och pojkarna klev upp klockan halv två och körde söderut mot Mönsterås. Jag har alltid svårt att komma till ro när familjen är på landsvägarna. Vakenstunderna är många och tankarna alltid oroliga. Men de kom lyckligt fram så nu skall jag väl kunna somna...












Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0