Söndag 5 april

Gårdagen var en toppendag!
Vi började med att baka mjukbröd nere på Näset. Det blev påskbröd till oss själva och sedan en liten stöpa till Elsa, Göte och Anders o JP´s familjer. Vi fick god hjälp av Lovisa (Anders och Lailas dotter). Hon är så intresserad och duktig på att se vad som behöver göras. Härligt med 10-åringar som vill vara med och vill lära sig. Det märks att hon varit mycket med farmor Elsa och att hon fått mycket förtroende av mamma och pappa.
Isak ringde från Lycksele för att tala med Gunna. Vi längtar efter våra charmtroll. Blir härligt när de kommer till oss i Borga till påsk.

Så bjöd Elsa på världens godaste korvgryta till middag och efter det sov vi en stund framför TV´n...

Kvällen kom och JP och Ann-Catrin bjöd in oss till några blöta timmar - i BADTUNNAN! Vilken härlig känsla att sitta i det 38gradiga vattnet med halvmetern snö omkring. Ute på isen skrek några rävar efter varandra och ovanför oss bröt månen igenom ibland. TACK för den upplevelsen! Underbart.

Tog på krafterna att bada varmbad! Vi sov och låg länge idag. Skönt! Nu håller Gunnar på med ett projekt i Snickarboa och jag skall göra färdigt i andra våning. Alla "loppisfynd" skall bäras ner till "fammas" och förvaras där tills det är dags att ha försäljning.

Nästa gång jag skriver skall jag presentera Jon och Isak från Lycksele. Kanske gör vi också ett besök i Snickarboa...




och




Ha det! Så här hade vi det. Gunnar kröp också i !!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Ann-Cathrine

Va kul att ni tyckte om att bada med oss! Och visst känns det skönt efteråt? Vi kan gärna göra om det om ni har lust? Tusen tack för brödet ni bakade åt oss! Nu fick vi ju bröd att bjuda göteborgarna på när dom kommer.Vi vet att det uppskattas väldigt av dom.Kram kram!!

2009-04-05 @ 17:54:31
Postat av: Elsa

Roligt att ni tyckte att lördagen var en toppendag, trots att ni fick slita ut er i bagarstugan!

Tusen tack för att ni var snälla och bakade lite påskbröd åt oss och våra hungriga barn med familjer!

2009-04-06 @ 13:55:07
Postat av: Laila

Hej Ingrid! Va mycket du har hunnit med på din blogg. Den är jättefin. Jag har aldrig sett huset nere i Gbg, verkar mysigt. Tack igen för tavlan och framför allt vårat samtal. Hoppas att allt går bra med bloggen. Kramizar

Ps Lovisa visste inte vart kortet var taget.

2009-04-06 @ 19:42:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0