Söndag kväll

Idag tog vi efter en trög förmiddag itu med resten av köttet. Gunnar, Magnus och Jon åkte ner på Näset och fick malt på deras kvarn. Fantastiskt snällt! Vi skulle stått fortfarande med det om vi skulle gjort det på vår assistent.
Så vart det 97 påsar! Underbart i vinter. Ja, det var ju inte vårt allt men allt fryser i våra boxar tills ägarna hämtar två tredjedelar.
Innan jobbet åt vi middag och Pernilla och pojkarna körde tillbaka till Lycksele. Jo Elsa, vi märkte att Jon ätit dina goda bullar... Det fick bara plats med litet mat.) Det blir så ruskigt tomt när de far! Magnus slet nog ont och tog Nitra ut i skogen en stund som tröst.

Så här ser det ut när familjen jobbar. Jo då, kvinnorna är också med: en höll i kameran och tog hand om Isak när han tröttnade och den andra paketerade och skrev. Jon fick vara vaken tills han inte orkade längre och stortrivdes.



Mina tankar ikväll går till några vänner som inte mår så bra. Jag hoppas och tror att ni skall ta er igenom den här svåra tiden och komma ut på andra sidan och känna er starkare! Vi vet att ni får bra hjälp och vill att ni skall veta att vi finns för er.

Vi ses i morgon. God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0