Måndag 20 december

Hej igen.
Har varit på blixtinkallning till Östersund i två dagar till Hilde, som inte mådde bra - mamma Malin i Oslo på jobb och pappa Johan på viktiga lektioner i skolan. Alltså blev det inte så lugnt inför helgen, som  jag trott... Men det gick i alla fall.

Magnus, Pernilla, Jon och Isak kom till slut. Efter maten dröjde det bara en kort stund och så bankade det på dörren och tomten kom. Laila var tomte - och var så ruskigt bra i sin roll, att jag tror att till och med sjuåringen Jon inte såg masken utan tog till sig hela figuren. Isak var skeptisk och ville gärna ha mamma med när han hämtade paketen. Vi hade en lugn kväll och kojade tidigt.
Söndagen var vi tillsammans med våra små killar medan mor och far tog en tur till Ove i Rossön och investerade i skidor till växande pojkar och sig själva.
Kari och Hans var förbi på hemväg ifrån Borga. Det är alltid  lika trevligt när de kommer. Paket med och julklappste från deras son Petter. TACK skall du ha Petter!! Supergott var det! Har tjuvsmakat...
Agneta och Einar har kommit tillbaka till Granberget tillsammans med yngsta dotterns familj. Bra att veta att de är på plats.
Lotta och Ove i Marsfjäll ringde och önskade God Jul i förskott. Kul att hålla kontakten efter 50 års bekantskap! God Jul på er också.

Nu skall vi fortsätta att pyssla med det som är kvar att göra innan julafton. Vi är verkligen ute i god tid i år.
Skönt.

Idag blir det många bilder från flera håll. Vi hörs och syns framöver.





Så blev det en tidig julafton i Bellvik för Magnus med familj.





Nu skall vi äta grönkålssoppa till lunch och sedan blir det julklappsinslagning. Det känns bra en så här gråmulen dag. Det kommer tunn, isig snö på tvären i snålblåsten och termometern visar på -16 grader. Gissa om vi eldar i vedspisen...
 

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Härligt, härligt, Ingrid. David mår inte bra, blodförgiftning som förhoppningsvis är på tillbakagång. Dagarna på sjukhuset gör mig sååååå trött. Jag ringer. K.

2010-12-20 @ 18:28:23
Postat av: Ingrid

Kerstin. vi tänker mycket på både David och dig! Hälsa honom från oss. Vi hörs när du orkar.

Massor med kramar.

2010-12-20 @ 22:52:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0