Torsdag 27 maj

Hej där. Mitt lilla pratmonster har återvänt till Lycksele med pappa Magnus.Jag har tagit ur hörapparaterna och varit ute med sekatören i två timmar i tystnaden. Jag gick nerböjd och klippte bort 27000 skott av rönn, björk, sälg och asp på kullen nedanför oss. Det blir fint. JP hade tagit det allra mesta och det samlade jag ihop till högar att eldas. Det duggar litet från en blygrå himmel. Sjön är spegelblank.Tur att det är tidigt på våren, annars hade det inte gått att sticka ut näsan för all mygg en sådan här kväll.
Minns du Bodil, den fantastiska sommaren, då det knappt var en mygga? Vi låg ute på Långön en natt och eldade, kokade kaffe och pratade medan våra barn fiskade och lekte vid sjökanten innan de somnade. Jag har aldrig upplevt en sådan sommar efter det. Den har ett skimmer över sig.

I morgon skall jag jobba på Strandenskolan igen. Kanske sista vikariatet för i år. Hoppas att de vill ha mig en och annan gång nästa läsår också. Jag tycker fortfarande att det är kul att gästspela.
Nu skall jag nyduschad gå till sängs.
God natt.




Kommentarer
Postat av: Bodil

Klart att jag minns den sommarnatt på Långön. Underbar. Alla barn lekte och somnade efter hand och vi satt vid elden och pratade, pratade, pratade i det mest sagolika ljus.

Får mig att tänka på Bodö-resan också. Minns du hur vi åt räkor på klipporna vid Bodö? En ljuvlig dag. Och Silvervägen- och Svartisen- - och Petter som ständigt frågade: När kommer vi till Borga-hällan?

Vi har massor af bilder. Skall vi skicka??

Kram i regn, regn, regn. B

2010-05-30 @ 18:22:22
Postat av: Ingrid

Jaa tack! Det skulle vara jätteroligt.

Jag tycker att det skulle vara roligt att ses igen. Tänk om vi kunde ta oss över till Danmark i sommar...

2010-05-30 @ 20:52:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0