Söndag 17 oktober

Hej där ute!
Nu är det en tyst kväll efter en intensiv helg. Alla våra minsta barnbarn har "varit som hemma" här hos oss. Det är helt underbart roligt och härligt med alla kramar och mysiga stunder och såklart jobbigt med syskonbråk och ganska högljudda lekar. Mitt i detta var det kötthantering: stycka, paketera, mala, skriva... och så måste ju alla äta med jämna mellanrum. Det har blivit grilla korv på hälla, äta flingor och mjölk ute! på däcket i 5 graders duggregn och prickekorvmacka i flygande fläng.

Men det är kul att umgås med de vuxna när de små slumrar. En pratstund vid stearinljusen med Pernilla, Magnus och Johan är en högtidsstund. Det lever man länge på. Tack för att ni finns för oss!

Petter hade jour denna helgen. Olle skulle varit med Gunnar på älgjakt för första gången - och så blev den inställd. Tråkigt tyckte farfar Gunnar. Men nästa gång skall vi hämta Olle. Helt säkert!! Han, som tänker bli jägare när han blir stor, måste ju vara med och börja lära.

Här kommer några fler bilder från Mallorcaresan. Sedan kojar jag och tar ur hörapparaterna. God natt.



Nej, jag glömde ju - en god vän i södra Sverige, Pernillas mamma har födelsedg idag. Ett grattis här.




Kommentarer
Postat av: Ulf

Det är ju härligt att se bilderna från Mallorca. Får Du med Dig Gunnar denna gång, när Du säger, att Ni skall komma till Viken? Eller har han redan packat badbyxorna för ett varmare klimat?

Ulf

2010-10-18 @ 21:01:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0