Måndag 12 december

Idag har jag varit i Vilhelmina och länsat affärerna. Det gick riktigt bra att hitta önskelisteklappar till både pojkar och töser. Jättekul!

Nu skall det bli skönt att krypa isäng. Natten som var blev det bara några timmars sömn på grund av en massa envetna tankar. Det kan bli så ibland... Så nu säger jag god natt till er alla.


Kommentarer
Postat av: Kerstin

Kära vännen, vilka fina bilder. Jag skulle så gärna komma till er. Så länge sedan det var. Livet förändras och inte mycket kan vi göra åt det. Godnattkram till dig. Hoppas att du får sova i natt. K.

2011-12-12 @ 23:28:41
Postat av: Kari

Vad det ser fint ut i rummet,duktig Gunnar & du är som fixar och grejar.Snyggt med bokhyllan på andra sidan, och stolarna, det blev bra.Blir verkligen lite avundsjuk på den vita härliga snön, vi hade också fått litegrann, men igår regnade det och blåste tvärsför så nu är det mest ishalka och mörkt.

Men nu har iallafall tomtarna fått flytta in i huset och genast blir man på gott humör,eller hur ?

Så nu sitter jag i nästan nystädat hus med en kopp kaffe på bordet och datorn i knäet. Hans är i Ljusne till på fredag så jag får bestämma över tv-dosan alldeles själv. Kram Kari

2011-12-14 @ 18:06:26
Postat av: Elsa

Ha En Riktigt God Jul "opp på backen" - heeela högen!

2011-12-23 @ 23:39:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0