Torsdag 6 januari 2011



Innan kylan släppte. Dagarna har blivit aningen längre.

Men nu -
Vilket oväder! Det snöar och blåser. Vi tycker att det är härligt efter all kyla och så litet snö att vi fortfarande inte kan åka skidor och skoter på riktigt. Vi varvar snöskottning med stunder vid TVn och Kalla, Hellner och de andra. Det är bara så roligt att se våra duktiga ungdomar ge allt de har. Dessutom är de både trevliga och ödmjuka.
Jag tycker synd om en som Petter Northugg, som inte har förmågan att hantera sitt humör och inte klarar motgångar - inte framgångar heller... Vad hemskt att "ha blivit kallad skitstövel sedan jag var fyra år", som han sa. Då måste man ju leva upp till det.  Hoppas att han kan möta någon som kan hjälpa honom till en bättre tillvaro.

Vi var i Åsele igår och åt världens godaste middag hos Gunnars syster Gunnel och hennes Björn. De är fantastiska på matlagning: jättegoda tunnbrödsrunnar med rökt älgkött, bacon och litet pepparrot. Till huvudrätt blev det fläskfile med kantareller och som dessert åt vi en underbar fruktsallad med ingefärslag. TACK för både maten och sällskapet! 

På söndag skall vi äta middag hos storasyster - det blir morötter och vatten tills dess...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0