2 November - riktigt gråväder!

Nu har vi nästa familj här. Johan och hans gäng ockuperar Bellvik i tre dagar. Till skillnad från på sjukan är denna ockupationen tidsbegränsad. Just nu är läget - strax innan lunch - barnen tokskrattar åt en fånig film, mamman pluggar isolerad uppe i lillstugan och Johan har gått med Gunnar för att fälla en stor gran. Den står som hinder mellan oss på däcket och sjön. Nu skall den bort!
Mitte, som tagit över gården efter Aina och Sigge, har röjt nedanför huset och fått en så underbar utsikt ner mot Bellvikssjön. Den skall vi få ta del av. Ohhh vad vi skall njuta frampå våren och till sommaren av vattnet! Det är något visst.
 
Denna veckan har jag haft Isak (som fått vattenkoppor), Jon och Hjalmar här. Vi har haft jättemysigt med böcker, filmer, snöbollskrig, litet dator, matlagning och adventsgranshuggande. Just nu är Jon och Isak en dag med sin mamma och pappa, men imorgon kommer de igen.
Jag hann också med ett möte på sjukstugan då den centerpartistiska riksdagskvinnan Helena Lindahl hälsade på oss för andra gången. Hon är duktig och håller på oss till 100%.
 
Nu blir det laga lunch: blodpudding med vår hemgjorda lingonsylt och rivna morötter blandade med rivet äpple.
Ha det bra!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0